Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

logg

blogavatar

Ingyenesen letölthető vagy online játszható logikai játékok.

Utolsó kommentek

Interlocked – Nem biztos, hogy jól érzem magam, de az biztos, hogy nem tudom abbahagyni

online játék puzzle ingyen játék 2010-es évek 3d játék relaxáció frusztráció

A 3D kirakósok általában nem tartoznak a kedvenceim közé, de az Interlocked játékban nem csak az ötlet, de a kivitelezés is fasza. A játék lényege, hogy szétválasszuk a látszólag elválaszthatatlanul egymásba épült formákat.

Tovább

Where Am I? – Egy idegőrlő játékban

online játék ingyen játék 2010-es évek minimál négyzet memória labirintus puzzle frusztráció
A Where Am I a híres 48 órás Ludum Dare játékkészítő-versenyre készült és ért el 7. helyezést. Így a többi 2 nap alatt összerakott játékhoz hasonlóan ez is a különleges játékmenetével kompenzálja a rövidségét.

Tulajdonképpen egy idegesítő memóriajátékkal van dolgunk. Egy négyzettel vagyunk, azzal kell kitalálnunk a labirintusból. A csavar az, hogy maga a labirintus nem látszódik, csak egy-egy részlete villan fel, amikor nekimegyünk. Pontosabban: ha sárga falnak megyünk neki, akkor a labirintus összes sárga része villan fel, ha kék falnak megyünk, akkor a kék részek, stb… Majd egy pillanat alatt el is tűnik és mi maradunk újra a sötétben. Hogy még frusztrálóbb legyen az élmény, minden falhoz koccanásunkat egy éles hang kíséri, ami szép lassan garantáltan kikezdi a saját, illetve a körülöttünk ülők idegrendszerét.

Tovább