online játék puzzle ingyen játék 2010-es évek minimál relaxáció összekötés

Könnyű nekikezdeni és könnyű játszani is vele – legalább is egy ideig!

 

A Strand nevű játék lényege, hogy összekössük egymással a pályákon lévő karikákat. Azt, hogy melyikből mennyi "összeköttetésnek" kell kijönnie, a karikába írt szám jelzi. Ez le is van írva az első pályákon, bár annyira magától értetődő, hogy egy kicsit fölöslegesen. A későbbiekben – nagyon helyesen – már nem is terhelnek minket további instrukciókkal.

Az egyetlen, amire csak később jöttem rá a kelleténél (mert nem olvastam el a pályák közben kiírt tippeket) az az, hogy hogy lehet eltüntetni a már behúzott csíkokat. Nos, elég egy üres részre kattintani és húzni keresztbe egy képzeletbeli vonalat, amivel kettévágjuk a már behúzott csíkjainkat. Jobb megoldás, mint mindig a RESTART-ra kattintgatni.

A Strand könnyen, magától értetődően indul. Aztán egyszer csak arra leszünk figyelmesek, hogy már nem megy a pályák megoldása kapásból, aztán már több percet is gondolkodnunk/próbálkoznunk kell, mire kijön a megoldás. Viszont a sok mellényúlás egyáltalán nem zavaró. Mivel a pályákat nem lehet elrontani, nincs se „Vesztettél” üzenet se lépés-limit és a meglévő vonalakat egy mozdulattal el lehet távolítani, egy nagyon kellemes játékélményt kapunk. A nehezebb pályák megoldása után csak nézzük büszkén pártized másodpercig a kusza vonalainkat, aztán már bele is kezdünk a következőbe.

Link a játékra: Strand