puzzle online játék ingyen játék négyzet kocka 3d játék

Egy kocka 3 oldalán elhelyezett színes négyzet-párokat kell összekötni egymással a megfelelő színnel. Tehát a kocka oldalain lévő két sárga négyzet között ki kell alakítanunk egy sárga négyzetekből álló utat. Ugyan így, a két piros négyzet között pirossá kell alakítanunk a négyzeteket, két kék négyzet között meg kékre. És persze amire figyelnünk kell, hogy ne csesszük el az addig kialakított összeköttetéseket.

 
puzzle online játék ingyen játék négyzet kocka 3d játék
A fekete négyzeteket nem lehet átszínezni.

Én már a 7. pályán kételkedni kezdtem a játékban! Mármint abban, hogy van megoldása. Aztán persze ami segített megoldani a pályát, az nem az ész volt, hanem a nyers erő: az egész kockát befestettem egyszínűre, aztán utat vágtam bele a másik színnel. Meglepően hatékony technika! (Bár, most visszanézve azért már nem tűnik olyan nehéznek a pálya.)

puzzle online játék ingyen játék négyzet kocka 3d játék
Először 3×3 négyzetből állnak a kocka oldalai, később már 4×4-ből.

Az egyetlen hiányosság talán csak az, hogy nem lehet a pályák között ugrálni: csak onnan folytathatjuk ahol abbahagytuk, vagy kezdhetjük előröl a játékot. Ezen kívül viszont nincs sok hiba, a pályák eleinte kellően könnyűek, aztán kellően nehezek. Még a 3D logikai játékok rákfenéjét, az irányítást is sikerült jól megoldaniuk: soha nem idegeskedtem amiatt, hogy nem arra fordul a kocka, amerre akarom.

Megnézném a verziót ahol mind a 6 oldal játékban van!

Link: mypuzzle.org/3d-logic