2014 2010-es évek puzzle demó játék online játék relaxáció minimál mobil játék

Nézzünk most egy letisztult, minimalista, modern játékot, ami az eddigiektől eltérően sajnos nem érhető el ingyenesen. Legalábbis a teljes verziója.

 

A Hookot 2014-ben készítette Maciej Targoni, és eleinte csak egy rövid flashjátéknak indult. Ahogy az a flashjátékokkal lenni szokott, fel is töltötte a Kongregate-re. A sok pozitív értékelés hatására, azonban úgy döntött, hogy elkészít egy hosszabb verziót, amiből aztán már pénzt is szeretne szerezni. A játék első, webes verziója szerencsére még mindig elérhető a Kongregate-en. Kipróbálásra tökéletes, és bár nem túl hosszú, azért a végigjátszásához kell 15-20 perc. A második végigjátszáshoz már inkább csak 5.

A játék lényege, hogy a kitöltött körökre kattintva magunkhoz húzzuk a körből kijövő kötelet. Amire figyelnünk kell azaz, hogy a kötél végén lévő félkör alakzat ne akadjon bele a többi alakzatba. Mivel egyre több kötél és kör van a pályán egyre jobban összegubancolódva, valamint a játék összesen két színből áll (fehér háttér, szürke minden más), egyre nehezebb megoldanunk a pályákat.

2014 2010-es évek puzzle demó játék online játék relaxáció minimál mobil játék

Kibogozni a szálakat, rájönni, hogy melyik karika melyik horoghoz tartozik, aztán kitalálni, hogy milyen sorrendben kell rájukkattintani, hogy ne akadjanak össze, meglepően megnyugtató élmény.

Érdemes a demót kipróbálni, aztán ha elnyeri a tetszésünket beruházni a teljes verzióra. A játék elérhető Androidra, Iphone-ra és Windows Phone-ra is 1 dollárért, valamint Steamen is ugyan ennyi.

Kiadás dátuma: 2014
Műfaj: Puzzle
Platformok: Windows, Mac, Linux, iOS, WP, Android
Hivatalos honlap: playthehook.com
Online játszható demó: Link