online játék puzzle 2010-es évek ingyen játék kígyó

Egy igazi logikai játék. A mechanika egyszerű és gyorsan tanulható, de ahhoz hogy megoldd a pályákat gondolkodni kell, és előre tervezni. A Lime Rick nem a szépségével fogja belopni magát a szívűnkbe. Hanem a remekül kitalált játékmenettel és a rengeteg gondosan elkészített pályával, amiknél már a felénél úgy érezzük, hogy ennél nem lehet nehezebb. Aztán mégis.

 

Főhősünk, egy zöld (vagy sárga?) kukac (kígyó?), aki vélhetően Lime Rick névre hallgat, és minden bizonnyal a csodálkozó arca Paintben látta meg a napvilágot. Őt kell elnavigálnunk a pályán található Piros Almához. Mindig, amikor megmozdulunk, készítünk magunkról egy másolatot (mint Snake-ben, amikor almát eszünk). Ezeken a másolatokon pedig nem lehet áthaladni, viszont használható a magasabban lévő részek elérésére. Két dologra érdemes figyelni.

A karakter egymás után csak háromszor tud fölfele mozdulni.

online játék puzzle 2010-es évek ingyen játék kígyó

Érdemes elkerülnünk a szűk nyílásokat, mert nem tudunk belőlük kijönni.

online játék puzzle 2010-es évek ingyen játék kígyó

Szerencsére van vissza gomb a játékban, a Z, így gyorsan kipróbálgathatjuk az ötleteinket a pálya megoldására. Illetve ha már nagyon belekavarodtunk akkor az R gombbal előröl is kezdhetjük. Hajrá!