online játék ingyen játék 2010-es évek pixel kalandjáték fantasy

A gonosz sárkány generációk óta fosztogatja Talesworth királyságot. Minden évben választ egy falut, amiből lenyúlja az összes kincset, aztán felhalmozza a kastélyában. Sokan próbálták már megszerezni, de még senkinek sem sikerült. De majd Questy!

 

online játék ingyen játék 2010-es évek pixel kalandjáték fantasy

Questy, aki nagyon bátor, de nem túl okos. Csak megy előre a farmergatyájában, bele nyílba, csapdába, gödörbe. Hogy sikerüljön megszereznie a kincset, nekünk kell egyengetnünk az útját. Zsák arannyal elcsábítani a megfelelő irányba és egyszer használatos ajtókkal zárni el mögötte az utat.

A játék lényege, hogy Questy felvegye a kastély szobájában a kulcsot, majd bemenjen az ajtón a következő szobába. Ehhez ki kell kerülnie a csapdákat, a megfelelő sorrendben kell kinyitnia a csapóajtókat, és néha még baltát is kell szereznie, hogy kinyírja a rá leselkedő ogrét. Mindezt pedig úgy érhetjük el, hogy jó helyre tesszük a rendelkezésünkre álló aranyzsákokat és egyirányú ajtókat, majd a GO! gombra kattintunk, aztán hátradőlünk és nézzük, ahogy a hős Questy végigrohan a pályán legyűrve minden akadályt.

online játék ingyen játék 2010-es évek pixel kalandjáték fantasy


A pályák először még könnyűek, aztán nem olyan könnyűek, aztán nehezek, aztán meg nevetségesen nehezek. Főleg, ha fel akarjuk szedni az összes kristályt is, és hát miért is ne akarnánk!