Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

logg

blogavatar

Ingyenesen letölthető vagy online játszható logikai játékok.

Utolsó kommentek

Pixelio

online játék puzzle ingyen játék 2010-es évek minimál négyzet jó zene pixel

Egyszerű játék, leginkább talán a sudokuhoz lehetne hasonlítani. Aki azt szereti, feltétlen próbálja ki ezt is, legalább annyira igényli az agyat és a rengeteg pálya miatt egyhamar nem érünk a végére.

Tovább

Pegek

online játék mobil játék ingyen játék puzzle táblás

A Peg, vagy más néven Peg pasziánsz egy régi táblás játék, amit az évek során már millióan feldolgoztak. A játék lényege, hogy eltüntessük az összes peget (hagyományos játékban szögeket, vagy üveggolyókat) a tábláról. Ahhoz, hogy egy peget eltüntessünk, át kell ugranunk egy másikkal. Ha ügyesen ugrálunk, a végén csak egy peg marad, és nyertünk. A legismertebb, alap "pályák" az Angol 37 peggel és az Európai 33 peggel. Ezek elég nehezek. Az újabb számítógépes játékokban általában már vannak egyszerűbben megoldható feladványok.

Tovább

Where Am I? – Egy idegőrlő játékban

online játék ingyen játék 2010-es évek minimál négyzet memória labirintus puzzle frusztráció
A Where Am I a híres 48 órás Ludum Dare játékkészítő-versenyre készült és ért el 7. helyezést. Így a többi 2 nap alatt összerakott játékhoz hasonlóan ez is a különleges játékmenetével kompenzálja a rövidségét.

Tulajdonképpen egy idegesítő memóriajátékkal van dolgunk. Egy négyzettel vagyunk, azzal kell kitalálnunk a labirintusból. A csavar az, hogy maga a labirintus nem látszódik, csak egy-egy részlete villan fel, amikor nekimegyünk. Pontosabban: ha sárga falnak megyünk neki, akkor a labirintus összes sárga része villan fel, ha kék falnak megyünk, akkor a kék részek, stb… Majd egy pillanat alatt el is tűnik és mi maradunk újra a sötétben. Hogy még frusztrálóbb legyen az élmény, minden falhoz koccanásunkat egy éles hang kíséri, ami szép lassan garantáltan kikezdi a saját, illetve a körülöttünk ülők idegrendszerét.

Tovább

Lime Rick

online játék puzzle 2010-es évek ingyen játék kígyó

Egy igazi logikai játék. A mechanika egyszerű és gyorsan tanulható, de ahhoz hogy megoldd a pályákat gondolkodni kell, és előre tervezni. A Lime Rick nem a szépségével fogja belopni magát a szívűnkbe. Hanem a remekül kitalált játékmenettel és a rengeteg gondosan elkészített pályával, amiknél már a felénél úgy érezzük, hogy ennél nem lehet nehezebb. Aztán mégis.

Tovább

The Company of Myself

online játék puzzle ingyen játék 2000-es évek jó zene ügyességi történet

A The Company of Myself az egyik legszebb és legszomorúbb logikai-ügyességi játék az interneten. Sajnos nem túl hosszú, de a remek zenéjével és a jól kitalált, művészien tálalt történetével könnyen magával rántja az embert.

Tovább